Basis training: Dynamiek van enthousiasme

Mensen, teams en organisaties functioneren optimaal, zijn succesvol en dragen het meeste bij als enthousiasme hun leidraad is. Het wordt daarom tijd om enthousiasme serieus te nemen.

Op dinsdag 15 november 2022 geef ik de basis training over de dynamiek van enthousiasme. Hierin deel ik mijn nieuwste inzichten uit mijn wetenschappelijk onderzoek en maken we de vertaling naar de praktijk. Ook komt de theorie uit mijn boeken aan de orde, aangevuld met nieuwe inzichten en praktijkvoorbeelden.

De training begint om 09.30u en eindigt uiterlijk om 17.00u. De training zal plaats vinden in het oude Heineken Brouwerij in Rotterdam. Het aantal deelnemers is beperkt. Tot twee weken voor aanvang is het mogelijk om een plek te reserveren zonder verplichtingen.

De kosten voor deze training zijn €475,- excl. btw.

Aanmelden

  Contact gegevens

  Factuur gegevens

  Referenties

  “I loved reading Flame, Flow & Flood and I enthusiastically recommend the Enthusiasm Trilogy. Surf the waves of enthusiasm!”

  Joe Pine, Author of The Experience Economy (with Jim Gillmore), other bestsellers.

  “Vanmiddag een theatercollege gevolgd bij Rijn Vogelaar. Super gemotiveerd – en uiteraard stuiterend van enthousiasme – stond ik anderhalf uur later weer buiten.”

  Ellen Broekhuizen, Op LinkedIn

  “Wat een paar waanzinnige dagen met mijn collegas tijdens de Superpromoter Academy van Rijn. Ik voelde dat mijn hart weer in vuur en vlam kwam te staan.”

  Anna Francken, Fotograaf en werkzaam bij de Volksbank

  In het kort