Basis training: Dynamiek van enthousiasme

Mensen, teams en organisaties functioneren optimaal, zijn succesvol en dragen het meeste bij als enthousiasme hun leidraad is. Het wordt daarom tijd om enthousiasme serieus te nemen.

Op dinsdag 27 september en dinsdag 15 november 2022 geef ik de basis training over de dynamiek van enthousiasme. De theorie voor deze training is afkomstig uit de boeken, “De Superpromoter”“De Enthousiasme Trilogie; Flame, Flow, Flood” en “Negativiteit Mania” en vanuit mijn promotie onderzoek naar enthousiasme aan de universiteit Leiden. Na deze training heb je concrete handvatten om het enthousiasme van jezelf, je collega’s en je klanten aan te wakkeren. Het is een verkorte en vernieuwde versie van de tweedaagse Superpromoter Academy. Aan deze training hebben al meer dan 700 mensen wereldwijd deelgenomen.

De training begint om 09.30u en eindigt uiterlijk om 17.00u. De locatie wordt later bekend gemaakt. Het zal in elk geval een locatie zijn in de omgeving Rotterdam. Het aantal deelnemers is beperkt. Tot twee weken voor aanvang is het mogelijk om een plek te reserveren zonder verplichtingen.

De kosten voor deze training zijn €475,- excl. btw.

Aanmelden

  Contact gegevens

  Factuur gegevens

  Referenties

  “I loved reading Flame, Flow & Flood and I enthusiastically recommend the Enthusiasm Trilogy. Surf the waves of enthusiasm!”

  Joe Pine, Author of The Experience Economy (with Jim Gillmore), other bestsellers.

  “Vanmiddag een theatercollege gevolgd bij Rijn Vogelaar. Super gemotiveerd – en uiteraard stuiterend van enthousiasme – stond ik anderhalf uur later weer buiten.”

  Ellen Broekhuizen, Op LinkedIn

  “Wat een paar waanzinnige dagen met mijn collegas tijdens de Superpromoter Academy van Rijn. Ik voelde dat mijn hart weer in vuur en vlam kwam te staan.”

  Anna Francken, Fotograaf en werkzaam bij de Volksbank

  In het kort