Mooi dat je besloten hebt om met de dynamiek van enthousiasme aan de slag te gaan en optimaal gebruik te maken van de positieve vibe die op ons afkomt in het komende jaar.

Voorafgaand aan de training heb ik een paar kleine opdrachten voor je:

  1. Zoek een foto van een mooie periode in je leven toen je nog een tiener was. Leg deze foto in het zicht als de training begint.
  2. Vul een vragenlijst in over persoonlijke kernkwaliteiten (signature strengths). Deze vragenlijst is opgesteld door de grondleggers van de positieve psychologie. Direct na het invullen krijg je jouw kernkwaliteiten teruggekoppeld. De vragenlijst is gratis en het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Voordat je de vragenlijst in kunt vullen moet je wel eerst even registreren. Tijdens de registratie kan je aangeven dat je de vragenlijst in het Nederlands wilt invullen. De gegevens zijn alleen voor jou toegankelijk en blijven vertrouwelijk. Ik wil je vragen om de top 10 van jouw kernkwaliteiten te noteren en mee te nemen naar de training. Hier de link naar de registratie: https://www.viacharacter.org/survey/account/register Na registratie krijg je toegang tot de vragenlijst.
  3. Wie zijn jouw superpromoters? Probeer een paar mensen te identificeren die enthousiast zijn over jouw werk of jouw organisatie en die hun enthousiasme hierover ook verspreiden aan anderen. Noteer deze vooraf zodat je deze mensen tijdens de training voor ogen hebt.

We sturen uiterlijk een week voor aanvang van de training nog een reminder met deze opdrachten. Mocht je helemaal niet toekomen aan de opdrachten is dat ook geen probleem. Je kunt er ook na de training mee aan de slag gaan. Meedoen met de opdrachten geeft wel extra verdieping en daardoor haal je het optimale uit de training.

Succes en tot op de trainingsdag. Ik kijk er naar uit!

Met vriendelijke groet,
Rijn Vogelaar

P.s. Mocht je niet kunnen wachten en je voor de training al willen verdiepen in de materie dan kan je op mijn website blogs, achtergrondinformatie en informatie over mijn boeken vinden.