De wereld gaat stap voor stap weer open. De anticipatie is al zichtbaar op de beurzen. Een unieke periode om met de dynamiek van enthousiasme aan de slag te gaan. Als je deze golf wil pakken en mee wil surfen naar een hoger niveau van welbevinden, flow en succes dan is nu het moment aangebroken.

Mijn naam is Rijn Vogelaar, auteur van ondermeer “De Superpromoter” en “De Enthousiasme Trilogie; Flame, Flow, Flood” en ik doe promotie onderzoek naar enthousiasme aan de universiteit Leiden. Op dinsdagmiddag 29 juni geef ik een online training over de dynamiek van enthousiasme voor een beperkte groep mensen. Na deze training heb je concrete handvatten om het enthousiasme van jezelf, je collega’s en je klanten aan te wakkeren. Deze dynamiek van enthousiasme maakt het leven aangenamer, je werk leuker en je verzilvert de kansen die in deze periode op je pad komen.

Vooraf krijgen de deelnemers een aantal opdrachten, zoals het invullen van een sterke kanten vragenlijst en het identificeren van een aantal superpromoters (mensen die enthousiast zijn over wat jij of jouw bedrijf doet in dit verspreiden).

Aanmelden

De reguliere kosten voor de training zijn €275,- excl. Btw, maar voor jou als Superpromoter Consultant kost de training slechts €225,-

Er geldt altijd een “niet goed = geld terug” garantie. Mocht je het gevoel hebben dat de training voor jou te weinig waarde heeft gehad wordt het bedrag terug gestort. No hard feelings!

Hopelijk tot ziens op 29 juni!
Rijn

Referenties

“I loved reading Flame, Flow & Flood and I enthusiastically recommend the Enthusiasm Trilogy. Surf the waves of enthusiasm!”

Joe Pine, Author of The Experience Economy (with Jim Gillmore), other bestsellers.

“Vanmiddag een theatercollege gevolgd bij Rijn Vogelaar. Super gemotiveerd – en uiteraard stuiterend van enthousiasme – stond ik anderhalf uur later weer buiten.”

Ellen Broekhuizen, Op LinkedIn

“Wat een paar waanzinnige dagen met mijn collegas tijdens de Superpromoter Academy van Rijn. Ik voelde dat mijn hart weer in vuur en vlam kwam te staan.”

Anna Francken, Fotograaf en werkzaam bij de Volksbank

Programma

Tijd Activiteit
13:00 Aanvang en uitleg programma
13:10 Nieuwste inzichten enthousiasme vanuit wetenschappelijk onderzoek
13:30 Hoe stuur je op jouw persoonlijke enthousiasme in turbulente tijden?
13:50
Opdracht: Enthousiasme & sturen op kracht
14:05
Plenair behandelen opdracht
14:15
Hoe wakker je het vuur van jouw werk/ organisatie juist nu aan?
14:35
Opdracht: Het 2021 flame verhaal van jouw werk/ organisatie
14:50
Plenair behandelen opdracht
15:00 Pauze
15:15 Hoe breng je jezelf en je team in flow? Online en straks hybride?
15:35 Opdracht: Formuleren actiepunten, vanuit theorie
15:50
Plenair behandelen opdracht
16:00
Het inzetten van klant-enthousiasme, kansen in een unieke periode
16:20 Opdracht: Inzetten van superpromoters & fakkeldragers in 2021
16:35 Plenair behandelen opdracht & ruimte voor Q&A
17:00 Afronding

Wil je deelnemen aan deze online training en de Dynamiek van Enthousiasme ontdekken? Schrijf je dan hier in!