Op 8 juni deel ik de theorie over de dynamiek van enthousiasme, inclusief de nieuwste inzichten uit de wetenschap en de praktijk. 

​De rol die enthousiasme speelt in de kunst, in het sociale leven en binnen organisaties is fascinerend. Enthousiasme leidt ons vaak in de goede richting, naar de weg waar onze talenten en passies liggen. Het verbindt ons met mensen met soortgelijke interesses. Zodra de dynamiek van enthousiasme begint te stromen, gebeuren de mooiste dingen. Enthousiasme bevordert effectieve communicatie, een excellente klantbeleving en de motivatie van medewerkers. Het creëert een gevoel van betekenis en kan organisaties de weg naar een duurzame toekomst wijzen.

​Mensen, teams en organisaties functioneren optimaal, zijn succesvol en dragen het meeste bij als enthousiasme hun leidraad is. Het wordt daarom tijd om enthousiasme serieus te nemen.

​Interesse? Schrijf je dan in voor deze webinar die plaatsvindt op 8 juni. Het webinar wordt in het Nederlands gegeven van 15u tot 16u en in het Engels van 17u tot 18u. Na de presentatie van 35-40 minuten is er ruimte voor interactie en vragen.

​Ik hoop je daar te zien!